Održana je elektronička Izborna sjednica Skupštine Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije

11. May 2021. | Obavijesti zajednice

Zbog zabrane okupljanja propisanog od stane Nacionalnog stožera civilne zaštite u dogovoru sa županijskim Stožerom civilne zaštite, održana je elektronička izborna sjednica Skupštine Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije u period od 10. svibnja od 08.00 sati do 11. svibnja do 12.00 sati 2021. godine. Obavijest o održavanju izborne sjednice Skupštine te svi potrebni materijali, izvješća, prijedlozi odluka Skupštine Zajednice i glasački list poslani su svim članicama Zajednice na njihove službene e-adrese. Glasanje se vršilo na način da se je ispunjeni i ovjereni obrazac za glasanje dostavljao putem e-pošte na službenu e-adresu Zajednice čime se je potvrdilo prisustvovanje predstavnika u Skupštini na elektroničkoj izbornoj sjednici Skupštine.

Na sjednici je glasalo 28 od ukupno 34 članova Skupštine. Prihvaćeno je Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2020. godinu te Izvješće Nadzornog odbora.

Na sjednici su izabrani članovi tijela Zajednice u novom mandatnom razdoblju.

Za predsjednika Zajednice jednoglasno je izabran dosadašnji predsjednik Stanislav Lovković.

U Upravni odbor su izabrani: Zdravko Rupnik za potpredsjednika te Ilinka Milas, Marina Tomac Rojčević, Božica Palčić, Branislav Pengov, Robert Kerovec, Ivan Petak i Danijel Domišljanović za članove.

U Nadzorni odbor su izabrani Ratimir Ljubić za predsjednika, te Ana Mušlek i Mladen Klasić za članove.