048 210 196 zs-kkz@zs-kkz.hr

26.05.2013. (Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije)

U subotu 18. svibnja 2013. godine, u organizaciji Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije održani su 2. susreti Malih sportskih škola Zajednice sportova KKŽ.  Na susretima su nastupiti polaznici i voditelji šesnaest Malih sportskih škola koje djeluju pod okriljem Zajednice sportova koprivničko-križevačke županije a kao gosti i predstavnici Male sportske škole Zajednice športskih udruga grada Koprivnice.

Susreti su održani u tri sportske dvorane na zadane teme: štafetne igre, malonogometni turnir i prikaz sata u Maloj sportskoj  školi.

Susreti su počeli u Križevcima u sportskoj dvorani O.Š. Ljudevita Modeca  u 9 sati. Prisutne je pozdravio i natjecanje otvorio tajnik Zajednice sportova KKŽ Branko Zorko, jedan od najpoznatijih hrvatskih atletičara koji je u svojoj bogatoj sportskoj karijeri pet puta sudjelovao na Olimpijskim igrama. Potom su  polaznici Malih sportskih škola Križevci – Gradski vrtić, Križevci – vrtić „Zraka sunca“,  Sv. Ivan Žabno, Sv. Petar Orehovec i Kalnik održali natjecanje u štafetnim igrama pod vodstvom koordinatora Daria Sokača uz glasno navijanje sa tribina. Najuspješnija su bila djeca iz MSŠ Sv. Petar Orehovec, drugi su bili polaznici MSŠ Križevci-Zraka sunca a treće mjesto je pripalo MSŠ Križevci-Gradski vrtić. Za postignute rezultate su im uručeni pehari.

Susreti su nastavljeni u Novigradu podravskom u sportskoj dvorani  O.Š. Blaž Mađer u 11 sati gdje je brigu oko cjelokupne organizacije vodila koordinatorica Ana Špehar. Igrao se malonogometni turnir na kojemu su nastupile ekipe Malih sportskih škola Novigrad Podravski, Peteranec, Drnje, Rasinja, Koprivnički Bregi i Zajednice športskih udruga grada Koprivnice. Utakmice su bile zanimljive i neizvjesne a igrale su se uz podršku velikog broja navijača. Prvo mjesto osvojila je ekipa MSŠ Zajednice športskih udruga grada Koprivnice. Drugo mjesto pripalo je domaćinu MSŠ Novigrad Podravski a treći su bili mali nogometaši iz Drnja. Po završetku turnira pobjedničkim ekipama su uručeni pehari.

U Đurđevcu u dvorani Strukovne škole Đurđevac polaznici Malih sportskih škola iz Đurđevca,Gole, Kalinovca, Ferdinandovca i Kloštra Podravskog, u prisutnosti svojih voditelja, gledateljima su prezentirali način rada na satovima Male sportske škole te prikazali vještine i znanja koja su dosadašnjim vježbanjem stekli. Susrete u Đurđevcu je organizirao i koordinirao Ivor Bolteković Tkalec.

Svim sudionicima „2. susreta Malih sportskih škola Zajednice sportova KKŽ“ biti će uručena priznanja.

Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli u organizaciji provedbi susreta.

Slike sa „2. susreta Malih sportskih škola Zajednice sportova KKŽ“ možete vidjeti ovdje.