048 210 196 zs-kkz@zs-kkz.hr

10.01.2010. (Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije)

Skupština Hrvatskog olimpijskog odbora, na svojoj 24. sjednici održanoj 20. prosinca 2009. godine, donijela je Odluku o prijemu Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije u punopravno članstvo Hrvatskog olimpijskog odbora.

Ta Odluka je od izuzetnog značaja za Zajednicu, ali i za daljnji razvoj sporta u Koprivničko-križevačkoj županiji, budući da će Zajednica u svom radu i realizaciji planiranih programa imati i punu podršku Hrvatskog olimpijskog odbora a status punopravnog člana otvara i dodatne mogućnosti provođenja određenog broja zajedničkih programa. Prijemom u punopravno članstvo Hrvatski olimpijski odbor je Zajednici sportova Koprivničko-križevačke županije odao i veliko priznanje za ukupni dosadašnji rad.

Na istoj sjednici je donesena i Odluka o isključenju Saveza športova Koprivničko-križevačke županije iz punopravnog članstva Hrvatskog olimpijskog odbora uz obrazloženje da isti ne ostvaruje ciljeve i zadaće realizacije programa športa Koprivničko-križevačke županije.

Više o 24. sjednici Hrvatskog olimpijskog odbora možete vidjeti ovdje.

Odluku o prijemu Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije u punopravno članstvo Hrvatskog olimpijskog odbora možete vidjeti ovdje.

Odluku o isključenju Saveza športova Koprivničko-križevačke županije iz članstva Hrvatskog olimpijskog odbora možete vidjeti ovdje.